Стар Фолк радио Македонија

Од блогот

Добредојдовте на Стар Фолк радио Македонија

Добродојдовте на најдоброто радио кое емитува исклучиво Македонска народна музика 24.7. На нашата програма ќе можете да слушате Македонски старо и ново компонирани песни од нашата богата ризница. Се надеваме дека ќе успееме да го задржиме вашето внимание на нашето радио.