Current track

Title

Artist

Background

Blog

Добредојдовте на Стар Фолк радио Македонија Стар фолк радио е едно и единствено радио кое емитува исклучиво народна Македонска музика 24/7. Нашето радио можете да го слушате на повеќ начини, локално на вашиот уред или онлајн преку апликација или веб страна.